Forum dla graczy MeinSzpakGame
Sieeeeeeeeeemaaanko :]
Właśnie zakładam kolonie o 17:17 będę mieć
Ogólnie idzie bardzo dobrze
Wszyscy ładnie cisną
Oby tak dalej Piszcie co i jak u was słychać:
Tez dobrze, kolonia najpozniej jutro, ale jednak mam cicha nadzieje ze dzisiaj zdarze. A 6 lutego sadny tydzien . Przewidzane jakies nagrody za wygrana wojne ? A jeszcze jedno dwoch ostatnich chyba nie gra, nie chodzi o to ze sa ostatni tylko ze ich pkt caly czas w miejscu
Jak dla mnie to zbyt ambitnie ciśniecie, ale wasza sprawa. Gra się fajnie, bo nie ma takiego parcia na punkty i nie trzeba tak floty pilnować. Czy do założenia kolonii potrzeba technologii ekspedycji i jakie trafiają się planety? Na których pozycjach zakładać?
Szpaqen
A ja nie wiem jak mi idzie xD bo w sumie nigdy się nie wgłębiałem w tą grę, ale jest wciągająca, i coś tam klikam, coś tam robię, i jest fajnie Tylko mało ogarniam co w ogóle ja tam robię hehe.
Dziwne, że Kuba miał tak mało pkt, a nagle mnie wyprzedził... Coś mi się to wszystko nie podoba... Może mi ktoś wyjaśnić te nagłe skoki punktowe?
Granica 1000 pkt przekroczona ! Yey!
No własnie Kuba jakoś ładnie pocisnoł... Mial 100pkt pozniej za kilka godzin patrze 200 , dzisiaj juz ma ponad 400... Nie wiem co on robi... Wczoraj w nocy widzialem jak był online ale nie wiem jak nabił tyle pkt. Tak samo Czapla ładnie pocisnoł miał 50 , później 150 nagle po jednym dniu patrze a tu juz ma 300 Bardzo ładnie
Teraz juz ma ponad 500
Bardzo ładnie panowie
~@Edit
Ogólnie to zaprszam do kozystania z Handlarza Dzisiaj duzo surkow na deuter wyminilem i kolonizatory szybko sie uzbieraly